040 - 78 200 88 | Stökskesweg 15 Bergeijk | info@novadeals.nl

Betaling & Verzending

Betalingsmogelijkheden

Aangezien wij van Novadeals het belangrijk vinden dat er voor iedere besteller een betaalmogelijkheid is hebben we een grote diversiteit aan betalingsmogelijkheden geselecteerd. Hier onder een overzicht van de diverse mogelijkheden en de kosten van iedere optie.

Bankoverschrijving

De betaling zal worden verwerkt via een standaard bankoverschrijving. De klant zal automatisch een e-mail ontvangen met daarin alle nodige informatie om de overschrijving in gang te zetten. Zodra de betaling is ontvangen, zullen de producten in ons magazijn gereed gemaakt worden.

Ons bankrekening nummer voor betalingen is
ABN AMRO: NL74ABNA041.52.49.341 t.n.v. Brameda B.V.

Kosten: gratis

Visa

Visa is de nummer één credit card bedrijf in de wereld. Dit betekent een snellere service, de garantie van veilig betalen en je kunt direct gebruik maken van één van ‘s werelds meest vertrouwde elektronische betalingsnetwerken.

Kosten: € 0,10 + 3% van de bestelling (minimaal € 0,60)

Mastercard

Na Visa is MasterCard het grootste credit card bedrijf van de wereld. Dit betekent een snellere service, de garantie van veilig betalen en je kunt direct gebruik maken van één van ‘s werelds meest vertrouwde elektronische betalingsnetwerken.

Kosten: € 0,10 + 3% van de bestelling (minimaal € 0,60)

Maestro

Maestro is ‘s werelds meest uitgebreide debet betaalkaart. Maestro biedt real-time betaling en een directe melding aan ons indien de betaling voldaan is.

Kosten: € 0,10 + 3% van de bestelling (minimaal € 0,60)

PayPal

PayPal is een eenvoudige, snelle en veilige manier om online te betalen. Voor deze betaling kan een credit card, een bankrekening of het bestaande saldo van een PayPal-rekening gebruikt worden. PayPal is beschikbaar in 193 landen.

Kosten: € 0,30 + 3,5% van de bestelling

iDeal

Landen: Nederland

iDEAL is de meest populaire online betaalmethode in Nederland, met een 54% marktaandeel. Een iDEAL betaling is een real-time betaling direct van de bank van de klant naar Novadeals.

Kosten: gratis

Mister Cash

Landen: België

Mister Cash is de meest populaire online betaalmethode in België. Een Mister Cash betaling is een real-time betaling direct van de bank van de klant naar Novadeals.

Kosten: € 0,30 + 2,5% van de bestelling

Novadeals zorgt altijd voor de juiste verzending. Over het algemeen versturen wij onze pakketten met GLS en poststukken via PostNL, het kan echter ook voorkomen dat het pakket met PostNL of DHL verstuurd wordt.

Bezorgkosten bedragen bij Novadeals altijd €5,95 (inclusief BTW) binnen Nederland. Voor België zijn de bezorgkosten ook slechts €5,95(inclusief BTW).

Levertijden verschillen per product. Wij trachten altijd, indien een product voor 16:00 besteld is deze de volgende dag bij jouw thuis te leveren. Soms kan het echter zo zijn dat de levertijd ook kan variëren. Voor sommige producten hebben we 1 tot 3 werkdagen nodig alvorens we kunnen leveren, soms zelfs 5 tot 10 werkdagen. Dit staat wel altijd bij het product vermeld.

GLS:
Onze pakketten versturen wij verzekerd via GLS. Dagelijks komt deze transporteur pakketten bij ons afhalen. Op deze manier kunnen we snelle leveringen garanderen en zorgen dat jouw bestelling snel in huis is!